söndag 12 februari 2012

Gosedjur och nappar


Detta paketet hittade hit här till mig för ett tag sedan men har tyvärr fått vänta ett tag på att visas. Det är en tjej som heter Sanna som har skickat detta. Tack så jättemycket för ditt bidrag till insamlingen!!!
Jag har packat ihop 10 nya paket idag som jag förhoppningsvis hinner lägga upp en bild på i veckan.

Jag fick en fråga här bland kommentarerna för ett tag sedan om jag kunde skriva vad det egentligen är som jag samlar in.
Huvudsakligen är det ju snuttefiltar, nappar och gosedjur eftersom det är det som ingår i paketen. Jag har även fått napphållare, småfigurer till sångpåsar och virkade djur att leka med. Personalen sa också att de gärna tog emot tandborstar då flera av vårdtagarna inte tänker på/förstår att man måste borsta tänderna på barnen.

Lillängen är ju naturligtvis väldigt tacksamma för allt de kan få, men för att få logistiken att fungera så blir det ju bäst med småsaker som går lätt att skicka. Tänk också på att det helst ska vara nya saker, begagnat går bra om det är i absolut nyskick. Är det någon som har något annat som den skulle vilja skänka så går det ju bra att kontakta mig via mail så kan vi se om det går att lösa.

Tack för att ni finns och hjälper mig med detta!!

Ha en fortsatt trevlig söndag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar