lördag 1 september 2012

Ny energi och FANTASTISKA Anna Braw!!

Det har varit väldigt tyst här på bloggen allt för länge, men min energi tog helt enkelt slut. Jag satsade allt på denna insamling och först verkade det lovande, många lovordade den och ville vara med och skänka men det är lätt att lova och svårt att hålla visst! De flesta paketen har lyst med sin frånvaro.

Härom dagen blev jag kontaktad av en tjej som ville skänka saker och även ev blåsa lite liv i insamlingen igen:0)


ANNA BRAW


är en helt fantastisk person. Hon driver bl.a Kyrkkaffebloggen och skriver böcker mm.
Alla sakerna på bilden har hon personligen skänkt till min insamling!!!!
Det är kanska lite svårt att se på bilden men där är;
66 st nappar
17 st tandborstar
3 st gosedjur
Som sagt helt OTROLIGT, det var ett bra tag sedan som jag fick dessa saker men som den goda människa hon är föreslog hon att jag inte skulle visa det här i bloggen för att det kanske påverkade insamlingen negativt då andra tyckte att jag hade fått tillräckligt med saker och inte behövde mer!!!

Jag hoppas att det inte finns någon där ute som tror att barn som far illa är ett litet problem som snart försvinner!! Detta är ett stort problem som bara blir värre och värre.
 Fick i torsdags höra om barnfattigdomen i en skola bara 1 mil från där jag bor. En liten landsortsskola där flera barn kommer hungriga till skolan för att deras föräldrar inte har råd att köpa frukost!!
Så det är nog dags att öppna ögonen för problemen som finns nära oss och inte bara tro att det här är Sverige där alla har det bra, och att fattiga bara finns utomlands!!!

Tack för er tid hoppas att jag har fått någon mer intresserad av projektet:0)

3 kommentarer:

 1. Hej Therese!

  Oj, nu inser jag att jag inte har läst din blogg på ett tag ... detta hade jag inte sett.
  Nå, men du fortsätter alltså? Det tycker jag är jättebra! Linda W skrev just till mig att hon ska sy snuttefiltar till Ge lite tröst och att hon behöver tyger till det. Jag ska se vad vi kan hitta på tillsammans!
  vad behövs mest annars nu?
  Många hälsningar,

  Kyrkkaffe-Anna
  (som inte alls är någon fantastisk person men som tycker att du är det!)

  SvaraRadera
 2. Det är du/hon visst!
  OCh tack Therese för att du gör detta! Lever oxå efter principen att ingen kan göra allt men alla kan göra något - och tillsammans..!
  Vi fortsätter göra det vi kan!
  Kram Carol

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna hjälpa till, men vet inte riktigt vad det är som behövs. Kan du skriva upp lite mer vad det är för åldrar och vad, specifikt som du vill ha skickat till dessa barn. Är det till dig personligen som det skall skickas?

  Ha en fin vecka, och en stor varm kram till dej, för att du är så fantastisk och ställer upp för dessa barn// kramar
  Tina i Falun

  SvaraRadera