söndag 9 oktober 2011

Det behövs fler djur!!!Här är de 6 första paketen nästan färdigpackade, som jag sagt innan så ska där vara en en enfärgad filt också i varje paket innan de skickas, ska klippa tyget ikväll och försöka fixa resten i veckan.

Det går väldigt bra med insamlingen av filtar för tillfället:0) Flera har nappat och det kommer nog att dyka upp lite i postlådan under veckan!!

Nu har jag istället brist på gosiga djur, gärna i lite pojkigare färger eller neutrala som vilken som helst kan ha.Det har tillkommit några fler,  kakor på fatet, men jag hoppas få dit någon sort till, snart är jag ju klar med den stora prinsesstårtan, tack och lov! Det har tagit lång tid att virka den, jag gillar att se resultat snabbt så dessa småkakorna är mer min melodi. Ska se om jag  hittar några fler roliga mönster här i veckan:0)

3 kommentarer:

 1. Vad bra det blir Therése! :)

  SvaraRadera
 2. Hej Therese!
  I helgen har jag börjat virka på en filt som snart är klar och så har jag virkat några små snuttefiltar. Jag mailar dig när jag har lite mer färdigt så jag vet vart jag ska skicka! Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Tack så hemskt mycket för hjälpen Anneli!!

  SvaraRadera