torsdag 22 december 2011

Leverans till Lillängen!!Ja idag var jag och barnen ute med en leverans hos Lillängen. Många av er har säkert gått och väntat på detta och undrat när sakerna skulle komma fram. Tyvärr är det inte så lätt att få tiden att räcka till:0(

På den nedersta bilden kan ni se vad det var som åkte med denna gången, nu väntar jag bara på fler snuttefiltar så ska det snart komma en ny hög med tröst till barnen!!

Jag hoppas innerligt för barnens skull att det blir lite fart här inne igen, det har ju varit väldigt tomt i brevlådan. Det verkat som om ni har gett upp!!
Jag hoppas att det bara är en tillfällig svacka för de här barnen behöver oss. Det gjorde riktigt ont i mig idag när jag såg babyskyddet som stod på Lillängen, tänk vilken start på livet det är att fira den allra första julen som omhändertagen på ett boende. Nu är personalen verkligen fantastisk så jag tror det blir så bra det går men det är ändå en stor kontrast till det överflöd många av oss andra har dessa dagar....

Tack så mycket för era gåvor, jag hoppas ni får en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!!

5 kommentarer:

 1. Du har verkligen varit duktig som ordnat med det här. Vad är det som behövs mer. Är det snuttefiltar eller något annat.
  Jag läste någonstans på internet att man kunde ha frotte som snuttefilter. Kan det vara något. Jag har en del gästhanddukar som aldrig är använda. Vill du ha gästhanddukar så är det bara att du hör av dig.

  En riktigt god jul önskar jag dig.
  Hälsningar Siv

  SvaraRadera
 2. Hej Siv!
  Jag tar gärna emot handdukar, vissa av de här föräldrarna som hamnar på Lillängen förstår inte att barnen måste tvättas, borsta tänderna mm.

  Ha det så bra!

  Therese

  SvaraRadera
 3. Hej! Har lite saker på gång till dig som jag tänkte lämna hos Vä gardiner för vidare transport till dig men det tar nog några veckor till.Har precis fått reda på att du finns. Jag undrar lite över snuttefiltarna. Jag vet inte hur dom ser ut och hur stora dom ska vara. Kan du ge lite mer specifik information om dessa och kanske en mer detaljerad bild på sömmen du skrev om i ett tidigare inlägg? Hälsningar Anki

  SvaraRadera
 4. Hej Anki!
  Vad roligt att du vill vara med och hjälpa till!!
  Snuttefiltarna jag har ser lite olika ut, vissa är i bomullsflanell andra i trikå eller plysch ca 50x70 cm stora sedan hjälper min svägerska mig att kanta dem på en overlockmaskin. Det viktiga är inte hur de ser ut utan att de är mjuka och sköna att gosa med!
  Ha det så bra! hälsningar Therése

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har några saker jag med som jag skulle vilja skicka till dig. Du kan maila mig adressen till: bokslukare@hotmail.se

  SvaraRadera